12.9.14

Pollyanna


Yaz nasıl geçti anlamadım?? Sizce de çok çabuk bitmedi mi? Bu arada ne mi yaptım, baya eğlendim aslında; evde oturup keyfime baktım, bol bol pasta börek yaptım ve tabi ki afiyetle yedim, pikniklere gidip stres attım, cafe cafe dolaştım, biraz yüzdüm bronzlaştım, diş ameliyatı oldum, ev taşıdım, ev temizledim...

Ne olursa olsun en sevdiğim mevsim yaz!! Tiril tiril elbiseler, rahat sandaletler, saçlarda bi deniz kokusu, çikolata gibi ten daha ne olsun! 

Maalesef yazın da sonuna geldik. Ankara'da olunca akşamlar soğumaya başladı bile. Dün akşam için kalın pijamalarımı çıkarırken içimi bir kasvet kapladı. Yine karanlık, yağmurlu, soğuk günler kapımıza dayandı oldu...

Evet kışı pek sevmiyorum ama biraz Pollyannaca gelse de düşünüyorum ki belki kış olmasa yazı bu kadar sevmezdim? Belki değil mutlak :) 

Hepinize yazın son ışıklı günleri için bol bol huzur ve mutluluk diliyorum.

--

I do not understand how was your summer ?? Isn't this summer finish too quickly? What did I do in the meantime, actually pretty fun; stay at home and enjoy myself, made cakes​​, and of course ate them, went for lots of picnic, visited cafe's, swam a little, tan, had a dental surgery, moved home and cleaned... 

No matter what my favorite season is of course summer!! Flyaway dresses, casual sandals, hair smells of the sea, chocolate like skin, what else! 

Unfortunately, we came to the end of summer. In Ankara, unfortunately the evening started to cool. Yesterday evening while search for my thick pajamas, inside was covered with a gloom. Still dark, rainy, cold days knocked our door ... 

Yeah, I do not like winter, but I think that even if a bit of Pollyanna, maybe not winter so I did not like summer? Not maybe but absolutely :) 

I wish all of you peace and happiness for the end of perfect summer days :)



2 yorum:

  1. Ben de son 2-3 seneye kadar hiç kışı sevmezdim, resmen moralim alt üst olurdu kış geliyor diye. Ama artık seviyorum:) Hatta iple çekiyorum!!

    Oh kekler, pastlar, kahveler, battaniye altında film izlemeler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kek pasta kısmına tamamen katılıyorum bir de evden çıkmak olmasa pek bi sorun çıkarmaycak sanki :) Bu arada geçen kış blogunda görüp tekrar tekrar yaptığım elmalı topların tarifi için teşekkürler ;)

      Sil