4.11.14

Mükemmel Sonbahar - Perfect Fall


fall

Mevsimlerin değişmesi ruhen ve bedenen benim de değişmeme sebep oluyor. Havalar soğudukça eve düşkünlüğüm artıyor, sürekli oturup yemek, pasta ve kek yapmak istiyorum. Elimde kahvem (içmesem de kokusu yeter :) evin içinde dolaşıp durayım, arkadaşlar, misafirler, tanıdıklar gelip gitsin; sohbet, muhabbet edelim. Etrafımıza sevgi yayalım, sevgimizle ısınalım... En önemlisi de bu resimdeki gibi aşk dolu geçsin bu sonbahar <3

-----------------------------------------------------

The changing of seasons changes my mind and body as well. I strictly want to stay home and make cakes and cookies when weather cools. Also I wanna roam at the house with my coffee in my hand -I'm also enough of its smell- friends, guests, acquaintances come and chat. Our love's spread around us, warm up with our love ... Most importantly, this fall filled with love like this picture.


fall

Sonbaharın renkleri bence kahverengi, kırmızı ve yeşil, kokusu da elma, tarçın ve vanilya:)
Mesela geçen pazar günü yaptığım apple pie yazın olsaydı bu kadar haz alamazdım. Elma ve tarçın yakışıyor bu mevsime. Yarın da bal kabağı tatlısı yapacağım ki balkabağının tadı da tam bu bu mevsimde çıkar :) Düşününce her meyve-sebze kendi mevsiminde güzel, mevsiminde yediğin zaman daha bir tatlı daha bir çekici değil mi?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I think the colors of autumn are brown, red and green, the smells are apple, cinnamon and vanilla :) 
For example, last sunday I made apple pie, if I did it at the summer, I could not take pleasure like that day. Apples and cinnamon suit this season. Tomorrow I will make pumpkin dessert that tasted exactly in this season :) When I think, I understand that, all fruits and vegetables are good and taste well when you eat in its season, isn't it?


fall

Şu manzaranın güzelliğine bakar mısınız? Parkta, bahçede ve ormanda gezmek de bu havalara çok yakışıyor :) Yürürken yaprakların çıkardığı ses, hafif yağmur ve toprak kokusu, bir de sevdiklerin varsa kilometrelerce yürünmez mi?

Bol tarçınlı, yürüyüşlü ve öpücüklü günler...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Could you see the beauty of that view? Walking at the park, forest and garden also is fit very well with this weather :) The noise made by leaf when walking, a little smell of rain and soil, also loving one can't you walk for miles? 

The days with plenty of cinnamon, walk and kiss...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder